Kean Retki on yhden naisen matka kaupungista luontoon. Sivustoltani löydät ajatuksia kaikenlaisista ulkoilmaelämyksistä, vaeltamiseen ja retkeilyyn liittyvistä asioista sekä valokuvauksesta. Kerron myös varustehankinnoistani ja annan vinkkejä omiin kokemuksiini perustuen. Uusiin asioihin pureutuessani pyrin tutustumaan varusteisiin ja odotettaviin olosuhteisiin monipuolisesti, jotta hankintani olisivat hyvin perusteltuja ja odotukset retkistä realistisia.

Henkilönä olen ulospäinsuuntautunut, ulkoilusta, monipuolisesta harrastamisesta ja outdoor-lajeista innostunut Helsinkiläinen. Vaellus- ja ulkoiluharrastusten pariin päädyin varsinaisesti vasta hiljattain päälle kolmekymppisenä, jolloin itselleni avautui uusi maailma jossa temmeltää. Haluan jakaa ahaa-elämyksiäni ja innostustani kaikkien muidenkin ulkoilusta ja liikunnasta innostuvien ihmisten kanssa. Omiin intohimoihini lukeutuvat luonto, kauniit maisemat ja sykähdyttävät elämykset, henkiset oivallukset, valokuvaus ja musiikki. Kokeilen mielelläni kaikkea uutta ja pidän liikkumisen tuomasta hyvästä olosta, kaupungin kuhinasta ja sieltä karkaamisesta. Ulkoliikunan vastapainoksi kohotan kuntoani CrossFit-salilla.

Viime vuosina olen menettänyt sydämeni erityisesti Lappiin, sekä Ruotsin ja Norjan tunturiylängöille. Seuraava suurempi haasteeni on ensimmäinen pitkä talvivaellukseni, jonka myötä lähdemme viikoksi vaeltamaan Kebnekaisen massiivin ympäristöön Pohjois-Ruotsiin keväällä 2016.

Voit mielellään osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi suoraan blogiin tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen mikaela.creutz (a) gmail.com. Yhteistyöehdotukset ovat myös tervetulleita.

Tervetuloa tutkimaan maailmaa kanssani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s